Hirdetés

Ekkor jön a kalózos Commandos, nemsokára ingyen kipróbálhatjátok a Shadow Gambit: The Cursed Crew-t

|

Már az utolsó simításokat végzik új játékukon a Shadow Tactics: Blades of the Shogun és a Desperados III alkotói.

Hirdetés

Elévülhetetlen érdemeket szerzett a lopakodós taktikai játékok híveinek szemében a német Mimimi Games mindazzal, amit az elmúlt években letett az asztalra. A stúdió ténykedésének hála ismét bekerültek a köztudatba a legendás Commandoshoz hasonló játékok, amelyekben speciális feladatokra bevethető, egyedi képességekkel és felszerelésekkel rendelkező "szakemberekből" álló csapatunkkal kell előre meghatározott célokat elérnünk óriási túlerővel szemben.

Az ellenség alapos megfigyelése, a gondos tervezés, a hősök erősségeinek ötvözése sokkal fontosabb az ilyen alkotásokban, mint például a kiváló reflexek. A 2016-os Shadow Tactics: Blades of the Shogun és a 2020-as Desperados III is az ész játéka volt, és ugyanez mondható el a Mimimi következő alkotásáról is.

Hirdetés

A Shadow Gambit: The Cursed Crew teljesen új IP, amelyhez láthatóan olyan művekből merített inspirációt a csapat, mint a Monkey Island és A Karib-tenger kalózai. Egy, az idő manipulálására is képes szellemhajó, a Red Marley élőhalott legénységét irányítva kell majd szembeszállnunk a szigetvilágot uraló inkvizícióval, melynek ugyanarra a legendás kincsre fáj a foga, mint nekünk. Ráadásul nem is kell sokat várnunk, hiszen a játék már augusztus 17-én vitorlát bont PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en is.

Ám a fejlesztők még ezt megelőzően lehetőséget adnak arra, hogy akinek felkeltette az érdeklődését, ingyen kipróbálhassa a Steam Next Fest keretében. Június 19. és 26. között lesz majd elérhető a demó, amely a teljes első fejezetet magába foglalja, ezalatt két szigeten hajthatunk végre különböző missziókat és többször is visszatérhetünk a Red Marley fedélzetére.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)