Hirdetés

Ilyen lett volna a törölt The Elder Scrolls: Oblivion játék

|

Annak idején a PS3 mellett egy másik PlayStation-platformra is bejelentették a The Elder Scrolls IV: Oblivion-t, csakhogy utóbbira sohasem készült el. De már legalább tudjuk, hogy nézett volna ki.

Hirdetés

Eredetileg úgy tervezte a Bethesda, hogy 2007 tavaszán kerül a boltokba a PSP-re készülő The Elder Scrolls Travels: Oblivion címet viselő verzió, azonban később állítólag a költségvetés és a kasszáknál gyengén teljesítő PSP miatt törölték a projektet, amit most tíz év után végre megpillanthatunk. 

Bár a kiszivárgott videókat időközben a Bethesda eltüntette a YouTube-ról, képeink azért még vannak és megtudjuk mutatni, hogy milyen lett volna az elkaszált kiadás, amely a videókat közzétevő Andrew Borman információi szerint nem egy hatalmas, nyitott világban játszódott volna, hanem a játékosok egy hubból utazhattak volna a különböző területekre (még Daggerfallt is pletkyálták). Íme a PSP-s Oblivion

Játszottátok volna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)