Hirdetés

Battlefield 1 - ennyi küldetésből állna csak a kampány?

|

Úgy tűnik kiszivárgott, pontosan mennyi küldetés vár ránk a Battlefield 1 egyjátékos kampánya során.

Hirdetés

Egy txt231 néven tevékenykedő Twitter felhasználó érdekes hírekkel szolgált az első világháborús Battlefield 1 kampányával kapcsolatban. Szerinte mindössze hat küldetésre számíthatunk a sztori során.

Nem csak egy hasraütés-szerű számot kaptunk txt231-től, hanem a kampány küldetéseinek pontos nevét is megadta. Ha igaznak bizonyulnak ezek a kiszivárgott információk akkor a következő küldetések kerülnek bele a Battlefield 1-be:

Friends in High Places
Nothing is Written
Through Mud and Blood
Avanti Savoia!
The Runner
Epilogue

A DICE ezidáig nem kommentálta mindezt. Mindenesetre txt231 eddig is sok mindent közzétett a játékról Twitteren és ezek az információk mostanáig igaznak bizonyultak. Korábban már a Battlefield 1 achievement listája is kikerült az internetre, mellyel teljesen összhangban van az a feltevés, hogy mindösszesen hat küldetés vár bennünket az egyjátékos kampány alatt.

Nem szabad persze elfelejteni azt sem, hogy az achievement lista a Battlefield 1 fejlesztői verziójából származik, így a kész játékban már alakulhatnak egészen másképpen is a dolgok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)