Hirdetés

Electronic Arts játékok Mac OS X alá

|

Lehet vitatkozni azon, melyik operációs rendszer a jobb, azonban egy tény: a PC-s játékok 99%-át Windowsra fejlesztik. Mind Linuxra, mind Mac OS X-re elég csekély a felhozatal. Egész eddig...

Hirdetés

A világ legnagyobb játékkiadója, az Electronic Arts ugyanis bejelentette, hogy a kanadai Transgaming Cider nevű technológiájának használatával először ad ki játékokat OS X-re. Eddig a Macintosh felhasználóknak elég nagy gondot jelentett PC-s (azaz Windowsos) játékokkal játszani, de ettől kezdve a Cider segítségével fel lehet gyorsítani a konvertálási folyamatot. Olyan EA játékok jelennek majd meg OS X-re a nyáron, mint a Command & Conquer 3, Need For Speed Carbon, Battlefield 2142 és a Harry Potter and the Order of the Phoenix. Ezeket az év vége felé követi majd a Madden NFL 08 és a Tiger Woods PGA Tour 08 mind PC-re, OS X-re és konzolokra.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)