Hirdetés

Életműdíjat kap a Fallout 4 rendezője

|

Todd Howard olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Fallout 4 vagy a The Elder Scrolls V: Skyrim.

Hirdetés

Todd Howard kétség kívül egy hihetetlenül karizmatikus figura, akit imád a gamer társadalom. Amikor megjelent tavaly az E3 színpadán, minden szavát lélegzetvisszafolytva hallgattuk, ami teljesen érthető, hiszen ő mutatta be a Fallout 4-et.

Howard nagyon fontos szerepet töltött be az iparban az elmúlt több mint két évtizedben, rengeteg innovatív ötlettel dobta fel az open-world játékokat és az azokban rejlő lehetőségek tárházát, ezért is döntött úgy a bizottság, hogy a márciusban megrendezésre kerülő Game Developers Choice Awardson életműdíjjal tüntetik ki.

A most 44 éves Todd Howard immár 22 éve dolgozik a Bethesdának, ez idő alatt pedig rengeteg elképesztő játékot tett le az asztalra. A GDC Awardson egyébként a Fallout 4-et és a Fallout Sheltert is díjra jelölték, maga a rendezvény pedig március 17-én hajnalban kerül megrendezésre, és ezen a Twitch csatornán tudjátok majd követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)