Hirdetés

ELEX - rengeteg képet kaptunk a Piranha Bytes szerepjátékáról

|

A Nordic Games volt olyan rendes, hogy küldött nekünk egy hatalmas képcsomagot, benne gyönyörű screenshotokkal az ELEX néven futó, most készülő RPG-ről.

Hirdetés

A Piranha Bytes egy sandbox szerepjátékkal készül boldoggá tenni a nagyérdeműt, ami egy poszt-apokaliptikus, sci-fi világban játszódik majd. Az ELEX rengeteg fura szörnnyel vár majd minket, és a sztori döntéseink alapján formálódik az ígéretek szerint. Ja, és amúgy brutálisan néz ki.

 A screenshotok alapján úgy tűnik, hogy a srácok keverni akarják a klasszikus fantasy elemeket a tudományos fantasztikum eszközeivel, ami elég szimpatikus próbálkozás. Reméljük, hogy a végtermék lesz olyan szórakoztató, mint amilyen jól kinéz.

Az ELEX megjelenés PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re várható, még az sem kizárt, hogy az idei év végén, de ezt majd meglátjuk. Nektek hogy tetszik a játék világa így első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)