Hirdetés

Elindult Magyarország első Blu-ray blogja

|

A friss és ropogós blog elsősorban azok számára lehet hasznos, akik még csak most ismerkednek az új lemezformátummal.

Hirdetés

Az LG támogatásával a napokban elindult Magyarország első Blu-ray blogja, melyen szinte minden olyan téma megemlítésre kerül, ami a Sony által dédelgetett lemezformátummal kapcsolatos. Az oldal látogatói hírek és cikkek formájában tájékozódhatnak a szabvánnyal kapcsolatos újdonságokról, az asztali lejátszók és házimozi rendszerek mellett pedig a számítógépes BD-lejátszás fortélyairól is tudomást szerezhetnek.


Bár hazánk Blu-ray filmes termése még csak most kezd beindulni, a blog havonta friss megjelenési listán keresztül ismerteti a filmek pontos megjelenési dátumát, melyek közt egyébként majd DVD-s kiadványokat is szép számmal lehet találni. A kezdő felhasználók a Tudástár szekcióban ismerkedhetnek meg a High Definition és a Blu-ray témakör fogalmaival, a fogalmak és azok magyarázatainak feltöltése folyamatosan zajlik.


Külön csoportban lesznek olvashatók azok a bejegyzések, melyek egy-egy film Blu-ray verziójának leírását tartalmazzák, természetesen úgy, hogy még a felhasználónak is maradjon meglepetésszerű élmény, ha az adott film megvásárlása mellett dönt.


Az LG támogatása tulajdonképpen cseppet sem meglepő, hiszen a gyártó számos Blu-ray lejátszása képes asztali és számítógépes eszközt forgalmaz, sőt, legújabb, BD370-es lejátszójuk az oly népszerű MKV fájlokkal is elboldogul. A magyar képviselet jóvoltából hamarosan egy komplett Blu-ray házimozi rendszer is elérhetővé válik, melynek tesztje minden bizonnyal a blogon is olvasható lesz.


Blu-ray Blog

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)