Hirdetés

PlayStation 4-re érkezik az Elite: Dangerous

|

PC és Xbox One után 2017-ben a Sony jelenlegi generációs konzoljára is megjelenik az Elite: Dangerous, ráadásul kihasználja majd a PS4 Pro által nyújtott lehetőségeket is.

Hirdetés

A PC-s és Xbox One-os játékosok már nagyban kutatnak a Frontier Developments által elrejtett titkok után, de eddig nem gyakran került szóba az Elite: Dangerous PlayStation 4-es portjának kérdése egy, a Microsofttal között exkluzivitási megállapodás miatt. A brit stúdió viszont ma egy örömteli meglepetéssel szolgáltak azoknak, akik hiányolták a Sony platformjáról az űrszimulátort.

Egy fórumposztban jelentette be David Braben és csapata, hogy 2017 második negyedévében kiadják az Elite: Dangerous PS4-es változatát, sőt, rögtön hozzácsapják a Horizons szezonbérlet tartalmait is. A poszt tanulsága szerint azon túl, hogy a Sony platformján játszhatóvá teszik a játékot, ki is szeretnék majd használni a PlayStation sajátosságait, így egyrészt egy Pro-változattal is készülnek, illetve a Dualshock 4 tulajdonságait - így valószínűleg a beépített hangszórót és a Lightbar funkciót - is szeretnék valahogyan kiaknázni. A PlayStation VR támogatására egyelőre nem tértek ki, de nem lenne különösebben meglepő.

Közületek van, aki PS4-en próbálja majd ki először az Elite: Dangeroust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)