Hirdetés

Elképesztő siker a StarCraft-szerű Stormgate közösségi finanszírozási kampánya

|

A 10 000 dolláros eredeti célt 15 perc alatt sikerült teljesítenie, és ezt aztán sokszorosan túlszárnyalta.

Hirdetés

A Warcraft és StarCraft fejlesztőveteránjai által készített Stormgate Kickstarter kampánya lenyűgöző siker lett. A számláló még mindig pörög, de az összeg már most 1 889 900 dollár körül jár (mire ezt olvassátok, addigra már valószínűleg jóval túllépte), ami azt jelenti, hogy nem csak sikerült finanszírozni a modern RTS-t, de rengeteg stretch goalt is elért a közösség. Ennek köszönhetően megjelenéskor már válogatott játékmódokat és kozmetikai extrákat is kapni fogunk.

Ami még hátravan, az a WebToon képregénysorozat a játék univerzuma alapján (2 millió kell hozzá), illetve a Stormgate pályaszerkesztőjének korai verziója (ehhez meg 2,25 millió). Ez utóbbival pályákat, modokat és új játékmódokat is építhetünk, csakúgy, mint a Warcraft vagy a StarCraft szerkesztői eszközeivel.

Hirdetés

Mivel a Kickstarter kampány még 2 hétig fog tartani, így mi nem lepődnénk meg, ha a közösség ezeket is összedobná.

A Stormgate egy modern RTS lesz, ami a klasszikus játékelemek felélesztése mellett új technológiákkal segítené a minden eddiginél reszponzívabb PvP élményt. Meglátjuk, hogy hogyan is működik majd ez, amikor az első bétatesztek elindulnak valamikor az idei év során.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)