Hirdetés

Ellenség a kapuknál és zűr az űrben

|

Minden nap, játéknap, ezért ma sem maradhatunk igényes flash játék nélkül. Nézzük, hogy mit kínál ma nekünk a Játéközön.hu!

Hirdetés

Nézzük csak! Gondoltam, hogy keresek valami lődözőset, mert azt sokan kedvelik, és egyébként is. Szóval legyen mondjuk az Alien Hive. Ő egy Shockwave alá írt, böngészőben játszható FPS, amiben érdekes fejű, kigyúrt élieneket kell szitává lyuggatnunk. (Egyébként tudnék hasonlatot arra a bizonyos fejre, de inkább megtartom magamnak. Feletteseim valszeg' nem díjaznák, ha itt ország-világ előtt kijelenteném, hogy az egy pin...) Mindegy is. Szóval adva van néhány csúzli, jó sok pálya és még több gonosz szörnyeteg. Nekünk pedig feladatuk, hogy megadott idő alatt felkutassuk és jobblétre szenderítsük az összes szegény párát.

 

alienhive.jpg
 
* * *

Mai második játékunk a Játéközön.hu-ról pedig a Conflict Resolution. Megjelenésében meglehetősen puritán, de valódi értéke a szemnek láthatatlan. :) Egy klasszikus RTS, böngésző alá fejlesztve. Hogy legyűrjük a  map másik szegletében ármánykodó ellenséget építkeznünk kell, épületeinkből nyersanyagot kell termelnünk, majd ezekből hadseregünket verbuválva a földig kell rombolni birodalmát. Kezünknek és agyunknak gyorsan kell járnia, mert az MI a Zergeket megszégyenítő gyorsasággal küldi ránk csapatait, s mi még jóformán egy barakkot sem építettünk, amikor ő már a várunkat támadja. Szóval gatyákat felkötni! A kezelését könnyen meg lehet szokni, és itt mondanék egy utolsó kulisszatitkot: egységeink kijelöltségét az ESC billentyűvel tudjuk megszüntetni. Ezt azért nem árt tudni. :) 

conflictresolution.jpg
 
Továbbá ha szívesen látnád kedvenc flash játékod itt a GSO-n, akkor kommenteld be kérlek nevét valamint linkjét, és ha tényleg megüti a mércét, akkor egy köszönetnyilvánításba csomagolva akár már másnap bekerülhet napi játékajánlónkba. Addig is Játéközön.hu.
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)