Hirdetés

Ennél közelebb egy darabig nem kerülsz a Portal 3-hoz

|

Semmi szükségünk a Valve-re, amíg ennyi végtelenül tehetséges modder van a PC-s társadalomban. A Portal Stories: Mel ráadásul ingyenes is.

Hirdetés

Jól tudjuk, hogy a Valve, mint kiadó és játékfejlesztő nem igazán működik, de szerencsére annyi tehetséges modder foglalkozik a portfóliójukkal, hogy valójában nincs is rájuk akkora szükség.

A Portal Stories: Mel egy hosszú ideje készülő rajongói mod, ami most végre megjelent a Steamen, ráadásul mindenki számára teljesen ingyen letölthető. Nem is esik jól modnak hívni, mert a Portal Stories nemcsak egy nagyon korrekt munka, hanem 6-10 órányi játékidőt nyújt, nem beszélve arról, hogy az elkövezendő pár évben jó eséllyel ez a legközelebbi dolog a Portal 3-hoz, amit csak kaphatunk. Már, ha a Valve-en múlik.

A fejlesztők összesen 22 pályát csináltak meg, amik rengeteg új fejtörővel kecsegtetnek és persze egyedi zenét és szinkronhangokat is kaptunk. A Portal Stories: Mel egy hatalmas projekt, aminél kevés mod mutatja meg jobban a közösség igazi erejét.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)