Hirdetés

Az Epic talán már sosem fog single-player játékokkal foglalkozni

|

Aki arra számított, hogy az Epic egy nagy egyjátékos kalandot rejteget a pult alatt, annak Tim Sweeney most csalódást okozhat.

Hirdetés

A Polygon abba a szerencsés helyzetbe került, hogy leülhetett egy asztalhoz az Epic Games egyik vezetőjével, Tim Sweeneyvel. Emberünk rengeteg mindenről beszélt az interjúban, de egy része különösen érdekes volt.

A fejlesztő elmondása szerint az Epic valószínűleg már sosem fog olyan egyjátékos kampányra építő programokat csinálni, mint a Gears of War vagy a Bulletstorm volt. Sweeney szemében ez már a nagy kiadók pályája.

"Az ilyen játékok sikere megköveteli, hogy hatalmas cégekkel dolgozzon együtt az ember, és úgy néz ki, hogy ez már így is marad" - magyarázza Sweeney, aki szerint az EA, a Ubisoft, a Blizzard és az ehhez hasonló cégek jövője vagy a kisebb, de minőségi projektekben van, vagy a nagy, folyton változó online szolgáltatásokéban.

Úgy néz ki, hogy az Epic az utóbbi kategóriába akar tartozni a Fortnie-tal a Paragonnal, és az új Unreal Tournamenttel. Ezek a címek mutatják meg az Unreal Engine 4 valódi erejét, és jövőjét.

Sweeney szerint azzal, hogy egy igazi élményt, egy állandó online szolgáltatást nyújtanak kikerülik a kiadókat, és a játékosoknak saját visszajelzéseik alapján csinálhatnak olyan programokat, amilyeneket azok szeretnének. Más kérdés persze, hogy mi van akkor, ha a játékosok egyjátékos kampányt szeretnének...

Az Epic ezek szerint a MOBA és egyéb online multikban látja a jövőt. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)