Hirdetés

Escape from Tarkov - elindult az alfateszt

|

Ugyan az előrendelők már most kipróbálhatják az Escape from Tarkov jelenlegi változatát, egyelőre még nem tökéletes játékélmény várja azokat, akik a címadó városba lépnek.

Hirdetés

Ahogy azt az Escape from Tarkov készítői megígérték, elrajtolt a játék alfatesztje, az előrendelők segítségével pedig el is kezdték ellenőrizni, hogyan teljesít a program több játékos terhelése mellett. Az alfa kapcsán létrehozott külön Twitter-fiók tanulsága szerint a tesztre jogosultak közül két hullámot pedig már be is engedtek.

Persze ahogy az a fejlesztés ilyen korai szakaszában várható, hamar akadt néhány komoly - de gyorsan javított - hiba, például korábban sokan megragadtak a nyelvválasztó képernyőn, amit elég hamar orvosolt a stúdió. A legfontosabb persze jelenleg az, hogy az Escape from Tarkov bugjai közül minél többet ki tudjanak irtani és a további munkához gyűjtsenek minél több adatot a fejlesztők, ettől függetlenül sokan már most eléggé élvezik a játék alapjait. Egyébként ha előrendeltetek, e-mailben kaptok róla értesítést, ha bekerültetek valamelyik hullámba, amiben beengedik a játékosokat.

Mit gondoltok, idővel beváltja majd a hozzá fűzött ígéreteket az Escape from Tarkov?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)