Hirdetés

Escape From Tarkov - új videó a zárt alfatesztből

|

Továbbra is alfa fázisban van a Battlestate Games legújabb alkotása, viszont ez mit sem változtat azon, hogy még így is meggyőzőek a videóik.

Hirdetés

Már régóta figyelemmel kísérjük a Battlestate Games legújabb alkotását, az Escape From Tarkovot, ami elmondásuk szerint egy kőkemény MMO játék lesz majd, ami erősen támaszkodik a történetmesélésre. Most egy újabb videó került ki a játékból, ami a zárt alfateszt során készült, mi pedig természetesen továbbra is rendkívül elégedettek vagyunk azzal, amit látunk.

A korábbi, hosszabb gameplay videók általában véve lassabb lefolyásúak voltak, viszont hihetetlenül eltalált atmoszféra uralkodott rajtuk, ami még a kevésbé mozgalmas jeleneteket is élvezetessé tette. Ez az új felvétel inkább amolyan montázsnak mondható, szóval azoknak is érdekes lehet, akik korábban esetleg unalmasnak érezték a sétálgatós témát.

Az Escape From Tarkov megjelenési dátumát még nem tudni, de egyelőre úgy tűnik, hogy csak PC-re fog megjelenni. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)