Hirdetés

Escape From Tarkov - bővebben a fegyverfejlesztésekről

|

A még mindig alfa fázisban tartózkodó Escape From Tarkov kapcsán kaptunk már egy gameplay videót a stukkerek tuningolásáról, de ilyesmiből sosem lehet eleget látni.

Hirdetés

Augusztus elején rajtolt el az orosz Battlestate Games hardcore lövöldéjének legutóbbi alfatesztje: az előrendelők segítségével tesztelték, hogyan teljesít a program nagy terhelés alatt, valamint igyekeztek minél több bugot kiirtani és adatokat gyűjteni a további csiszolásokhoz, hogy a megjelenésre a lehető legteljesebb legyen az Escape From Tarkov. 

Minél többet látunk a játékból, annál inkább lenyűgöz minket, hogy a csapat mennyi mindent pakol bele és milyen odaadással. Korábban a kereskedésbe engedtek bepillantást, azelőtt a - még alfa állapotokat tükröző - játékmenetet csodálhattuk meg hosszabban, de tavasszal a dinamikus napszakváltás mellett a fegyverfejlesztésekbe is belekóstolhattunk. Ezt a vonalat folytatja most a Battlestate, ugyanis bemutatott egy közel ötperces videót a kezünkbe akadó puskák testreszabásáról, amit több fegyveren is prezentálnak nekünk. 

Az Escape From Tarkov pontos megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, de kizárólag PC-re szánják. Ti tenni fogtok vele egy próbát majd, ha elkészül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)