Hirdetés

Gyönyörű képek érkeztek az Escape from Tarkovból

|

Ha végleges verzió fele olyan jól fog kinézni futás közben, mint ezek a screenshotok, akkor már az év egyik legszebb játékát fogjuk megkapni.

Hirdetés

A Battlestate Games kiadott egy nagy csomag screenshotot az Escape from Tarkov legújabb helyszínéről, a The Woodsról, ami hamarosan a zárt alfa verzióban is bejárható lesz. Sűrű erdők, és nagy nyílt terek is várnak majd a vadonban.

Az Escape from Tarkov alfájának következő verziója komoly grafikai felújítást fog kapni. Fejlesztett shaderek, javított környezeti világítás, új SSAO opció, és rengeteg új lehetőség, amivel izzaszthatjátok a vasat. A képeket elnézve nem csak üres duma a látványfrissítés.

Az Escape from Tarkov várhatóan 2017-ben érkezik PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)