Hirdetés

Euro Truck Simulator 2 - a belső teret díszíthetjük fel a következő DLC-vel

|

Az országúti utazgatás most még hangulatosabb lehet az Euro Truck Simulator 2 legújabb DLC-jének köszönhetően.

Hirdetés

Az idei E3-on már a folytatást is bemutatták az American Truck Simulator képében, viszont az SCS csapata továbbra is rendületlenül támogatja a közönségfavorit Euro Truck Simulator 2-t. A múltkori skinek után most a belső teret díszíthetjük ki egy kicsit.

Ahogy a neve is sugallja, a Cabin Accessories névre keresztelt letölthető csomagban a vezetőfülkét díszíthetjük ki mindenféle felakasztható vacakkal. Tudjátok, azokkal a illatosítókkal, imbolygó figurákkal és egyéb marhaságokkal, amikből mindenki autójában van legalább 1-2, de senki nem tudja, hogy pontosan miért.

A fejlesztők egyik Facebook bejegyzése alatt az szerepel, hogy a közelgő 1.21-es javítással érkezik a DLC, emellett pedig a tükröződések és ütközések is néhány javításon mennek keresztül.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)