Hirdetés

Europa Universalis IV - nemsokára jön a Rights of Man kiegészítő

|

Bár az új trailer alig egy perces, így sok újdonságot nem tudunk meg belőle a Europa Universalis IV: Rights of Man újdonságairól, a megjelenési dátumot legalább elárulta.

Hirdetés

Nemrég leplezte le a Paradox, hogy nemsokára új kiegészítőt kap Rights of Man címmel az újkorban játszódó stratégiai játékuk, a Europa Universalis IV. Azóta néhány új apró feature-t is lelepleztek, ahogy kiderült az is, mikor kapjuk kézhez a DLC-t.

Megtudtuk például, hogy az újonnan bekerülő uralkodói tulajdonságok között lesznek negatív hatásúak is, az egy-egy családba beházasodó királynők ezentúl új karakterek lesznek, akik régensként uralkodhatnak, míg gyermekük nagykorúvá nem válik, a Great Power mechanizmussal pedig más országok háborúiba is beavatkozhatunk. A Paradox egyébként tart néhány streamet is a Europa Universalis IV: Rights of Man kapcsán, kedd délután három órától egymást próbálják legyűrni a fejlesztők a játékban, másnap délután négytől epdig nyugodtabb környezetben beszélnek majd az új feature-ökről a kiadó Twitch-csatornáján. Mi magunk pedig október 11-én tehetjük szerezhetjük be a kiegészítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)