Hirdetés

EVE Online - gyönyörű mészárlás az űrben (videó)

|

Az EVE Online történetének legnagyobb háborúját dokumentálta egy videós, aki egészen művészien mesélte el a történetet.

Hirdetés

Hatalmas háború zajlik az EVE Online szerverein. Valószínűleg hetekig tartó hadviselés fogja követni a héten kirobbant háborút. Akkora a parti, hogy a Rooksandkings csatornáján a csapat dokumentálta is az eseményeket.

Emberünk elmeséli a végtelen űrben zajló mészárlás történetét, és olyan jól csinálja, hogy ha nem zavarodtam volna teljesen össze az EVE Online feltelepítése utáni 2 másodpercben (ennyi indikátorral én nem tudok mit kezdeni) már be is ugranék a buli közepébe. Aki elsőre nem értené, hogy mi történik a videóban, az hallgassa végig emberünk magyarázatát. Nagyon jól leírja, hogy mi és miért történik.

Kedves olvasóink, akik a következő hetekben az űrben háborúznak majd: ugyan a Doritos és energiaital kombó hetekig képes működésben tartani egy tisztességes gamert, azért néha pihentessétek is a hadviselést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)