Hirdetés

EVE Online - ingyenes repkedés a hétvégén

|

Ha szeretnéd kipróbálni az egyik legösszetettebb MMORPG-t a piacon, akkor ez lesz a te hétvégéd.

Hirdetés

Ha a No Man's Sky nyugis bányászgatása után valami keményebbre vágynál, akkor javasoljuk, hogy tárazz be hideg élelemből, vízből, mondd le minden programodat, és töltsd le az EVE Online-t a Steamen keresztül az ingyenes hétvégéhez.

Az EVE Online eddig is kínált 14 napos kipróbálhatósági lehetőséget, de a Steam ingyen hétvége más, mint a CCP ajánlata. Ha a Valve platformján keresztül töltöd le a játékot, akkor mentes leszel minden Trial korláttól, illetve, ha van inaktív Steam EVE accountod, akkor azt is folytathatod így fizetés nélkül.

A sci-fi csoda immáron 13 éve üzemel, és a meglepően hűséges játékosbázisa azóta sem mondott le róla, ami részben köszönhető a játék elképesztő mélységének, másrészt a folyamatos tartalmi frissítéseknek.

Ha letöltöttétek a programot, és elindítottátok, akkor ne ijedjetek meg, ha fiók-információkat kér az ablak. Belépés nélkül hagyjátok, hogy a launcher lefrissítse magát. Ha végzett, akkor lépjetek ki belőle, indítsátok újra, és második alkalommal már a Steam accountotokkal fog startolni a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)