Hirdetés

EverSpace - a héten indul az Unreal 4-es űrlövölde alfatesztje

|

Aki időben támogatta az Everspace elkészítését, a hétvégét már az űrlövöldével töltheti, ami ráadásul már az alfában némi VR-támogatással érkezik.

Hirdetés

Még tavaly ősszel zárt sikeres Kickstarter-kampányt a német Rockfish Games, aminek köszönhetően elkészíthetik Unreal Engine 4-es űrlövöldéjüket, az Everspace-t. A támogatók pedig hamarosan kézhez is kapják a játék első változatát, ugyanis még pénteken, azaz április 29-én elindul az Everspace alfatesztje.

Ebben a változatban három űrhajó lesz kipróbálható és a teljes játéktér első négy szektorában folyhat majd a küzdelem, aminek során a fejlődési rendszer alapjaival is megismerkedhetnek a játékosok. Mivel a Rockfishnek fontos a VR-támogatás, már az alfában használható lesz alapszinten az Oculus Rift, de egyáltalán nem egy platformexkluzív játékról van szó. A HTC Vive támogatása a július végi nyílt bétával érkezik majd, amikor már Macen és Linuxon is játszhatunk majd az Everspace-szel. Vannak azért még homályos pontok a fejlesztés ütemezésével kapcsolatban, így nem tudjuk, sikerül-e majd tartani az eredetileg kitűzött októberi megjelenési dátumot, illetve hogy ekkor elrajtol-e az Xbox One-os változat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)