Hirdetés

Évértékelő 2016: ahogy daev látta

|

Az évértékelők sorát a GSO egykori főszerkesztő-helyettese, a mostanság a YouTube-on szárnyait próbálgató, lassan krisztusi korba lépő daev folytatja.

Hirdetés

2016 több szempontból is különleges. Például azért, mert nem daev írta a Call of Duty tesztet. Ez persze érthető, hiszen mostanában nagyon kevés ideje marad videojátékokra, az utóbbi hetekben már csak napi 3-4 alkalommal kérdezett rá, hogy megyünk-e Overwatch-ozni. Miután kikönyörögte magának a Watch Dogs 2 tesztet, kénytelenek voltunk megengedni neki azt is, hogy évértékelőt írjon.

Mi volt a legjobb 2016-os élményed? 

Megkértem a világ legcsodálatosabb nőjének a kezét. Ráadásul igent is mondott. Úgy néz ki, még akkor is lehet iszonyatosan nagy szerencséd, ha az életed nagy részét a kibertérben töltöd és Darth Vader van a csuklódra tetoválva. Ne adjátok fel.

Mi volt a legrosszabb 2016-os élményed? 

Azt hiszem idén ebből kijutott mindenkinek. Nem is emlékszem még egy olyan évre, amit az emberiség - vagy legalábbis az internet jámbor népe - ennyire egyöntetűen gyűlölt volna. Rengeteg a szívemnek kedves ember távozott közülünk, és sok más mellett ezt sem vagyok hajlandó megbocsájtani 2016-nak. A gorilla pont nem érdekel.

Mi volt a legjobb GSO-s élményed 2016-ban?

Hosszú ideje 2016 volt az első olyan év, amikor már alig-alig fordultam elő a GSO hasábjain. A csapatot persze még mindig imádom, sokukkal gyakran találkozunk "civilben" is, de legnagyobb sajnálatomra az írás már egyre kisebb teret foglal el az életemben. Hiányzik is. Mostanában a kreatív energiáimat egy YouTube csatornába, a Fun With Geeksbe ölöm bele, de remélem, hogy jövőre egy kicsivel több időm lesz, és újra tele tudom hányni a GSO-t indokolatlan hasonlatokkal.

Melyik szerinted 2016 legrosszabb játéka és miért?

Talán az egyetlen jó dolog abban, hogy az embernek egyre kevesebb ideje van játszani, hogy csak az igazán jó játékokra marad ideje. A legnagyobb csalódás talán a Mafia 3 volt, de őszintén szólva az első pár gameplay videó után már tudtam, hogy mire számíthatok, ezért nem volt különösebb meglepetés, hogy nem tetszett.

Melyik szerinted 2016 legjobb játéka és miért?

Jaj, ez nem egyszerű. Azt hiszem a Naughty Dog láncos kutyájaként mindenképpen az Uncharted 4-et kell mondjam, de iszonyatosan élvezem az Overwatchot is. Ezek az anaheimi rohadékok olyan precízen lőnek a piacra, hogy az már undorító. Már attól koszosnak érzem magam, hogy leírom, de még arra is rávettek, hogy lootboxra költsek. Meh.

Mi volt szerinted 2016 legjobb meglepetése?

Megfogtál.

Mit gondolsz, milyen meglepetések várhatóak jövőre? 

Engem eléggé meglepne, ha meglepetést okozna a piac.

Mit vársz 2017-től?

2017 második felében kihozzuk (mármint a Neocore Games, ahol dolgozom) a W40K: Inquisitor - Martyrt. Ha nem túl nagy kérés, azt szeretném, hogy minden rendben legyen. Egyébként az is jó lenne, ha VR fronton domborítanának valamit a gyártók, mert ezt egyelőre a jászkarafaszajenői falunapon is kifütyülnék. Mondjuk jöhetne egy játék is, értitek. Jaj, annak is örülnék, ha a Fun With Geeks pörögne és továbbra is ugyanannyira imádnám csinálni, mint most.

Van-e újévi fogadalmad?

Nincs. Dagadt, lusta dohányosként halok meg.

Nagyon boldog újévet kívánok nektek, bogyókák. Hiányoztok, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)