Hirdetés

Evolve - free-to-play modellre vált a játék

|

Ha eddig még nem próbáltad ki az Evolve-ot, akkor hamarosan már nincs több kifogás, ugyanis PC-n ingyenesen elérhetővé válik a Turtle Rock játéka.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy az Evolve hivatalos weboldalán egy számláló pörög bőszen visszafelé, ami egy nagy bejelentést hivatott beharangozni. Nos, jelenleg még 10 óra hátra a visszaszámlálásból, de úgy tűnik, már most kiderült, mit fog elindítani ekkor a Turtle Rock.

A csapat ugyanis bejelentette, hogy mától PC-n free-to-play játékká varázsolják az Evolve-ot. Akik már korábban megvették a szörnyvadász mókát, azok Founder státuszt kapnak, megtarthatják az összes eddig megvásárolt extra tartalmakat és további ajándékokkal, extra jutalmakkal és speciális hozzáférésekkel is gazdagodnak (ezekről konkrétumokat még nem árultak el).

Ez azonban nem minden, ugyanis az Evolve alapos ráncfelvarrást is kap. A játék újra béta fázisba vándorol, a Turtle Rock pedig alaposan átgyúrja a metát és átdolgozza a választható kasztokat is. Emellett jobb teljesítményt és gyorsabb betöltést is ígérnek. Mindezeken felül a Turtle Rock szeretné, ha a jövőben sokkal szorosabb kapcsolatot tudna ápolni a rajongókkal és az ő visszajelzéseik alapján formálódna majd tovább az Evolve. 

Ha este hat órakor lepörgött a számláló, akkor valószínűleg már indul is az ingyenes Evolve bétatesztje. Ti ki fogjátok próbálni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)