Hirdetés

Evolve: Stage 2 - máris jött egy méretes frissítés

|

A Turtle Rock ismét teljes erővel dolgozik az Evolve-on, amit az is mutat, hogy pár héttel az újraindulás után már érkezett is egy méretes frissítés, ami rögtön hozott egy új karaktervariánst is.

Hirdetés

Az Evolve ingyenes játékként való újjászületése nem csak az üzleti modellben, hanem a játékmenetben is alapos változásokat hozott. A Stage 2 megjelenésével így ismét béta állapotba került a játék, ami azt jelenti, hogy még jó néhány változtatásra számíthatunk. Ezek első hulláma meg is érkezett.

Tegnap jelent meg az Electro Shock Update névre keresztelt 2.02-es patch, ami egy új Trapper-variánst, a Blood Dragon-féle retro-futurisztikus hangulatot idéző Electro Griffint is elhozta a játékba, akiről fent láthattok egy, szintén a VHS-kort idéző bemutató videót.  Az új karaktert egyébként a játékot korábban megvásárló Founderek ingyen megkapják, míg az ingyenes játékosoknak fel kell őt oldani. Persze közel sem ez az egyetlen változás, amit az új patch hoz, több vadász, szörny és semleges vadállat képességeit és tulajdonságait is finomhangolták, hogy az Evolve: Stage 2-ban megint megtalálják a játék megfelelő egyensúlyát a fejlesztők.

Továbbá átalakítják a free-to-play gazdaságot és a fejlődési rendszert is, például az egy meccs alatt megszerezhető legtöbb kulcs ezentúl nem öt, hanem három kitüntetés után jár jutalomként. Viszont az egyes kitüntetések megszerzését megnehezítették a készítők. Továbbá az Evolve-ban szerzett jutalmakat - például perkeket - is pontosabban bemutatja nekünk a játék, mikor feloldjuk őket. Végül kiegészítették néhány hasznos tippel és némi párbeszéddel a játék oktatórészét is, hogy még több tudással vághassunk neki a vadászatnak. A változások minden részletre kiterjedő leírását itt találjátok.

Nektek hogy tetszik eddig az Evolve: Stage 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)