Hirdetés

Ez a játék megmutatja, milyenek voltak igazából a kalózok

|

Más oldalról közelíti meg a kalózok témáját a Flint: Treasure of Oblivion, mint a témával foglalkozó játékok többsége.

Hirdetés

Kalózos játékból egyre több van, de nem mindegyik sikerül jól, és ami igen, olykor annak is méltatlan sors jut. A Mimimi Games például a Shadow Gambit: The Cursed Crew-t kínálta nekünk 2023-ban, ami a pozitív értékelések (85 pont Metacriticen, Nagyon pozitív összesített átlag Steamen) ellenére nem volt elég kelendő, és ez a stúdió bezárását eredményezte.

Az idei év végén egy új csapat próbálkozik, amelynek kifejezett célja, hogy másképp mutassa be a kalózokat, mint ahogy a hollywoodi filmek: realisztikusan, szabadságharcosokként.

Hirdetés

Az Unreal Engine 5-re épülő Flint: Treasure of Oblivion történetét képregénypanelekkel mesélik, szinkron nem lesz, ami állítólag nem költségkímélő megoldás, hanem tisztelgés a francia-belga képregények előtt. A körökre osztott játékmenetet az asztali szerepjátékok inspirálták, a kockadobás is szerephez jut, de nem lesz mágia vagy bármi fantasy elem, a fejlődéshez pedig nem a gyilkolás, hanem az aranygyűjtés segít minket hozzá. Legénységünk tagjait egyenként láthatjuk el új képességekkel, és minden harc előtt megválaszthatjuk, kit vinnénk csatába.

PC-n, PS5-ön és Xbox Series konzolokon játszhatunk majd vele, ha eljön az idő. A Microids adja ki, ami mostanában nem remekel, és a Savage Level fejleszti (2022 óta), amelynek ez lesz az első játéka, de azért reménykedünk, hátha jól sikerül - az első előzetes biztató.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)