Hirdetés

Ez történik akkor, ha 1 millió kilogrammnak megfelelő súlyt cipelünk magunkkal a Starfieldben

|

Egy kíváncsi játékos kipróbálta, így már neked nem kell.

Hirdetés

Továbbra is tart a Starfield-láz, bár nagy figyelem helyeződik a 2.0-s frissítés és a hamarosan érkező Phantom Liberty DLC miatt a Cyberpunk 2077-re is, viszont azok, akiket beszippantott a több száz bolygó felfedezése, igen nehezen engedik el a Bethesda űr-kalandját.

A játékhoz egyébként már több egészen izgalmas és megannyi teljesen elborult mod érkezett, amelyről már korábban is beszámoltunk nektek. Nem mellesleg a Bethesda saját motorjának, a Creation Engine-nek hála a hétköznapibb játékosok is könnyen kísérletezhetnek és próbálhatnak ki számos érdekességet, viszonylag egyszerűbb parancsok mentén.

Hirdetés

Természetesen sokaknak aranybánya ez, nem beszélve azokról a redditezőkről, akik büszkén számolnak be a platformon a legújabb agymenéseikről és kísérleteikről. A legutóbb például az egyik felhasználó kipróbálta, hogy mi történik akkor, ha 1 millió kilogrammnyi súlyt pakol az inventoryjába. A kísérlet abból a gondolatiságból merítkezett, miszerint rengeteg játékosnak problémát jelent az, hogy csak korlátozott mennyiségű súlyt tudnak hordozni magukkal, és gyakorta kényszerülnek a raktáruk ürítésére.

Ahhoz, hogy ezt megtegyék, vissza kell térniük a hajójukhoz, ahol aztán lepakolhatják a megszerzett zsákmányokat, teret adva az újaknak. Természetesen a hajó raktára is véges, így néhány játékos ezt úgy orvosolta, hogy már-már komikusan nagy járműveket épített, amelyek akár több százezer kilogramm elraktározására is képesek, viszont ezek megépítése komoly költségekkel jár. A másik opció a felhalmozott inventory ürítésére a főbb központok egyikének meglátogatása, azonban ez is egy időigényes manőver lehet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Természetesen részleges megoldásként szolgálhatnak bizonyos perkek is, amelyekkel bővíthetjük kapacitásunkat, de még így is erősen korlátozva vagyunk. A tömegmérőnknek az ajánlott hordozási súlyon túli töltése ráadásul nem csak az oxigént szívja el sokkal gyorsabban, hanem akár fizikai sebzést is okozhat akkor, ha túl sok szén-dioxid halmozódik fel a szervezetünkben. Ezt mutatja be az egyik Reddit felhasználó is, akinél láthatjuk, hogy a milliós súllyal már néhány lépés megtétele is komoly sérülésekkel jár.

For those wandering how fast your O2 and health will drain with 1M Kilogram.
byu/BountyKraken inStarfield

Minden bizonnyal számos hasonló kísérletet láthatunk majd a továbbiakban, ugyanis az idő előrehaladtával egyre több érdekes felfedezést tesznek a játékosok, amik tovább szélesítik ezen lehetőségek tárházát. Természetesen a Bethesdának van még mit javítania, de úgy tűnik, hallgatnak a felhasználói visszajelzésekre, így remélhetőleg idővel a raktárunk kipucolása is egy gyorsabb művelet lesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)