Hirdetés

F1 2016 - itt a megjelenési dátum, Ricciardo és Palmer beszél róla

|

A szezon közepén jön az idei Forma-1 játék, ami az előző epizódban nem látott funkciókat hoz vissza.

Hirdetés

Nagyon jó lehetett volna az F1 2015, ha a Codemastersnek nem kell a next-genre költözés érdekében feláldoznia alapvető dolgokat.

Sebaj, egy évet kaptak arra, hogy továbbfejlesszék a játékot, és új számozással, még több tartalommal, változatlan áron adják ki PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Bekerül a fenti videóban is látható, azerbajdzsáni Baku City Circuit pálya, amin a hétvégén fognak versenyezni a Forma-1-ben, és Daniel Ricciardo, valamint Jolyon Palmer mondják el, milyen élmény vezetni mind a valódi pályán, mind annak virtuális másán. Azt, hogy hogyan mentek, megnézhetitek a hivatalos blogposztban.

Az F1 2016 augusztus 19-én jelenik meg világszerte. A Limited Edition kiadás egy DLC-t is tartalmaz, ami egy kis bónuszt ad az elején a Karrier módban, illetve sisak-és laptopfestést. A játékban egyébként már Safety Car és virtuális Safety car is lesz, meg egy csomó más, amit később lepleznek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)