Hirdetés

Készül egy új Fable játék, de Kickstarterre viszik

|

18 hónapig dolgozott titokban a Lionhead egy új Fable-ön, mielőtt a stúdiót a Microsoft bezárta volna. Ezt a projektet viszont nem akarják elengedni.

Hirdetés

A Fable Legendsnek végleg búcsút inthetünk, már sem a Microsoft, sem a Lionhead nem akarja megmenteni. Volt viszont egy másik, be nem jelentett projekt, aminek, ha a rajongók úgy akarják, lehet még jövője.

Ez az IGN.com által leleplezett Fable Fortune, amit bár anyagilag nem akar támogatni a kiadó, azt megengedte az ex-lionheadesekből verbuválódott Flaming Fowl csapatának, hogy használják a franchise-t. A fejlesztők holnap indítják el a játék Kickstarter kampányát, és alapból 250 000 font támogatásra számítanak, de lesznek stretch goalok, amik elérése esetén tovább bővítik a Fortune-t.

A játék egy a Hearthstone-hoz nagyon hasonló kártyajáték lesz, amiben a játékosok választanak egy hőst a megadott nyolc közül, és igyekeznek ellenfelük életerejét nullára csökkenteni. Bossharcokkal, szintet lépő kártyákkal és extra egységekkel felturbózott online kooperatív móddal próbálják különlegessé tenni. A lapokon a Fable karakterei láthatók, köztük olyanok is, akik végül nem, vagy nem abban a formában kerültek be a játékba, ahogy a Fortune-ban használják őket.

Lesznek mellékküldetések (rakj le bizonyos típusú kártyát, vagy hozz jó vagy rossz döntést), a Fable játékokból átvett elemek. A csapat azt szeretné, ha a rajongók segítenének nekik tanácsokkal, és egy olyan játékot hozhatnának létre, aminek tényleg örülnek. Az első lépés a Kickstarter-siker, onnantól már bármi lehet. A Fable Fortune PC-re és Xbox One-ra fog megjelenni, ha elkészülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)