Hirdetés

Fabular: Once upon a Spacetime - verekedtél már űrhajóval?

|

A napokban felbukkant egy újabb zseniális magyar projekt, amely úgy ötvözi a műfajokat, ahogy azt korábban még nem láttuk.

Hirdetés

A Fabular: Once upon a Spacetime mögött álló Spiritus Games veteránjai nem ma kezdték a játékfejlesztést, legújabb projektjükbe pedig már az első videó láttán beleszerettünk.

Az akció-RPG játékmenetet roguelike elemekkel vegyítő Fabular már első ránézésre is különleges, ugyanis egy középkori fantasy sztorit mesél el az űrben. A történet szerint a király legkisebb fiaként kelünk útra, hogy aztán harcedzett hősökként térjünk majd vissza, a galaxis azonban nem várt akadályokat gördít az utunkba.

A felülnézetes játék pixel artos grafikájában egyáránt felfedezhetők a középkort idéző és a futurisztikus elemek. A procedurálisan generált helyszínek mellett a folyamatosan változó küldetések, a különböző hajótípusok, fejleszthető képességek és a végtelenül szórakoztatónak tűnő harcrendszer garantálja, hogy hosszú időre lekössön majd minket a Fabular.

A srácok Kickstarteren szeretnék összekalapozni a Fabular: Once upon a Spacetime fejlesztéséhez szükséges pénzt, aminek jelentős része már össze is jött. A PC, PS4 és Xbox One platformokra is megjelenő játék kampányából még három hét van hátra, remélhetőleg sikerül a srácoknak összegyűjteni a szükséges összeget.

A projektet itt tudjátok támogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)