Hirdetés

Nemsokára a Facebookra streamelhetjük Blizzardos játékainkat

|

A Facebook és a Blizzard tegnap nyilvánosságra hozták a partner programjuknak köszönhetően érkező jövőbeli lehetőségeket.

Hirdetés

A Facebook és a Blizzard kötöttek egy megállapodást, ami számunkra is jót jelent. Az csak a kezdet, hogy a fejlesztő legtöbb játékába be lehet majd lépni a Facebook fiókunkkal, de a jövőben lehetőségünk lesz egy gombnyomással streamet indítani.

Az tény, hogy már ma is meglehet oldani, hogy Facebook idővonalunkra streameljünk valamilyen külső program segítségével, de azzal nem lehet versenyezni, ha csak egy gombot kell megnyomni a programba épített szolgáltatásnak köszönhetően.

Egyébként a Facebook ennek örömére beépít egy feliratkozás gombot is az általunk kedvelt streamekhez, hogy azonnal értesülhessünk, ha az adott személy műsort kezd.

A Blizzard bejelentésében a streaming funkciónál kiemelték az Overwatchot, de a jövőben minden játékba be akarják építeni ezt a funkciót.

Ha ennek a dolognak lesz jövője, akkor könnyen elképzelhető, hogy a Facebook a többi stúdiót is felkeresi majd. Ti szívesen néznétek ilyen streameket Facebookon vagy maradnátok a Twitchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)