Hirdetés

El akarsz bújni a Facebook chaten? Van megoldás!

|

Ha nem szeretnéd, hogy az emberek lássák mikor vagy online, vagy hogy mikor láttad az üzeneteiket, akkor tedd fel ezt a bővítményt!

Hirdetés

A Facebook chat egyik legidegesítőbb és leghaszontalanabb extrája, hogy megmutatja ismerőseinknek, hogy mikor láttuk üzeneteiket. Míg azt kikapcsolhatjuk, hogy online-nak lássanak minket, a "látta" részt nem, így ehhez kell egy okosabb plugin.

A Ghost for Chat egy apró alkalmazás, ami megbújik a Google Chromeban, és hozzácsap 2 kapcsolót a beállításokhoz. Az egyikkel beállíthatjuk, hogy a chat ne mutassa az online jelenlétünket, míg a másik megoldja, hogy ismerőseink ne lássák, hogy mi láttuk az üzeneteiket.

Sajnos a kis apróság nem teljesen ingyenes. Az első regisztráció után 2 hónapig használhatjuk, majd 20 dollárt kell leszurkolnunk érte egy évre. Ez mondjuk nem nagy ár a láthatatlanságért, de egy próbát mindenképpen megér a cucc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)