Hirdetés

A jelenlegi konzolgenerációra költözhet a Fallout 3?

|

Sok mindent jelenthetnek a Fallout 3 körüli események, de a legizgalmasabb változat szerint az is elképzelhető, hogy egy felújított kiadást készít elő a Bethesda.

Hirdetés

Egy érdekes beszámoló ütötte fel a fejét a Fallout 3 kapcsán, ami alapján nem kizárt, hogy a Bethesda immár nyolc éve megjelent szerepjátéka egy felújított kiadást kap a jelenlegi konzolgeneráción.

A német IGN számolt be róla, hogy a Bethesda bizony nem csupán a Fallout 4 kapcsán rendkívül aktív, hanem a Fallout 3-at sem felejtették el. Nemrég ugyanis kijárták az illetékes német hatóságnál, hogy vonják vissza a poszt-apokaliptikus Washington környékén játszódó játékot az országban betiltó döntést. Ez azért is meglepő, mert az ehhez szükséges tárgyalást rendkívül körülményes lefolytatni a kérvényezőknek, ráadásul ritkán is jár sikerrel. Ami persze egy vállalkozás szempontjából talán még ennél is fontosabb, a folyamat több ezer eurót is kiemelt a Bethesda pénztárcájából.

A kiadónak végül sikerült elérnie a tiltás visszavonását, de ennél talán érdekesebb, hogy mit szeretnének kezdeni ezzel a helyzettel. Bár elképzelhető, hogy azért vállalták be a hercehurcát, mert a Fallout 3 korábban előrendelői ajándék volt a negyedik rész mellé, de az sem kizárt, hogy egy esetleges felújított, PlayStation 4-es és Xbox One-os változat útjából szerették volna elhárítani ezt az akadályt.

Mit gondoltok, miért áldoztak ennyi energiát és pénzt a tiltás megszüntetésére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)