Hirdetés

Fallout 4 - ezzel a moddal Deathclaw kísérőd lehet

|

Rengeteg mod érhető már el a Fallout 4-hez, azonban a Beast Master kitűnik mind közül, elvégre ennek köszönhetően akár egy Deathclaw is lehet a haverunk.

Hirdetés

Elképesztő dolgokat visznek véghez a modderek a Fallout 4 esetében, beleértve a konzolokat is (noha PlayStation 4-en csúszik a dolog). A játékot szebbé tevő módosítások mellett például akár egy poszt-apokaliptikus kannibál-filmet is újrajátszhatunk általuk, de a Fallout Cascadia is megérdemli a figyelmet, elvégre közel akkora a projekt egy különálló kampánnyal felvértezve, mint a Fallout 3. 

A felsorolásnak pedig nincs vége, hiszen máris felbukkant a következő elképesztő mod, a Beast Master, amelynek köszönhetően a Fallout 4 vadállatait és szörnyeit szelídíthetjük meg, ezzel a hasznos funkcióval pedig akár olyan halálos "házikedvencet" is szerezhetünk, mint a Deathclaw. Embereken viszont nem működik a módszer. Sem macskákon. 

Hasonlóan a Fallout 4-ben fellelhető többi társhoz, az új pajtink is elkísér minket a kalandokra, elnevezhetjük, különböző felszerelésekkel láthatjuk el, változtathatunk a kinézetén, valamint interakcióba léphetünk vele többfajta módon is. Fontos azt is észben tartani, hogy neki is van boldogságszintje, ami ha vészesen lecsökken, bizony ellenünk fordul. A szelídítés menete és további részletek a fenti videóban, a modot itt tölthetitek le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)