Hirdetés

Néhány Fallout 4-moddal ezt a poszt-apokaliptikus kannibál-filmet is újrajátszhatod

|

A Fallout 4-ben eredetileg nem kellett olyan borzalmas forrásból ételhez jutnunk, mint a Zöld szója című filmben, de aki szeretné, már a játékban is elkezdheti az rejtélyes konzervek gyártását.

Hirdetés

A legtöbb poszt-apokaliptikus filmben mindig akad egy-két patkány, amit megehetnek a főhősök, de a Zöld szója című filmben egy konzerv volt a fő táplálékforrás, amiről azt hazudták, hogy planktonokból készül, valójában pedig (spoiler egy '73-as filmből) emberi hullákat dolgoztak fel hozzá. Ha nagyon szeretnénk, akár a mi Fallout 4-es városunk is épülhet egy ilyen groteszk titokra.

Az automatákat és különböző gépeket a játékhoz adó Contraptions Workshop DLC-hez ugyanis készült néhány mod, ami további hasznos eszközöket tartalmaz. A Manufacturing Extended például segít, hogy a raktárunkban lévő tárgyakat automatikusan lebontsuk a craftoláshoz szükséges alapanyagokra és rögtön a megfelelő masinához vezető futószalagra helyezi. De Kentington modja egy csomó újfajta páncél-, fegyver- és lőszerkészítő állomást is tartalmaz, azzal a morbid automatizált hentessel együtt, ami a futószalagra felpakolt holttestekből állít elő nyersanyagokat.

Ezt a modot meglátva egy másik rajongó úgy érezte, muszáj hozzá egy kiegészítést készítenie, amivel kutyatápot, ételpasztát, vagy a filmben látott Soylent Green konzervet is elkészíthetjük áldozatainkból. Akik pedig igazán rajonganak a démoni hangulatért, koponyákból és olajból akár ijesztő gyertyákat is készíthetnek. Hiába, a Fallout 4 modtámogatása az ilyen furcsaságokat is lehetővé teszi.

Melyik volt a legfurább mod, amit telepítettetek a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)