Hirdetés

Fallout 4 - elkészítették vele a Daredevil 2. évadának trailerét

|

Nagyot ütött, mikor a Netflix és a Marvel bemutatták a Daredevil sorozatuk 2. évadának kedvcsinálóját, de a Fallout 4-ben újraalkotva még erre is sikerült rátenni egy lapáttal.

Hirdetés

Bejött a Marvel számítása, mikor a Netflixre küldte a komolyabb hangvételű Daredevil sorozatot, amely olyannyira betalált a rajongók körében, hogy már a második évad érkezését várjuk. Nemrég bemutatták a Daredevil következő szezonjának előzetesét is, amiben először bukkan fel a Megtorló a The Walking Deadből és a Harag című filmből ismert Jon Bernthal megformálásában, a fél internet pedig megőrült érte. Bármily meglepő, még ezt a hype-ot is van hová fokozni. 

Egy UpIsNotJump nicknevű felhasználó zseniális módon újraalkotta a jövő hónapban debütáló Daredevil 2. évadának trailerét a Fallout 4-ben, amihez különböző modokat hívott segítségül (ezeket szépen listába szedve átböngészhetitek a videó leírásában). 

Ha esetleg lemaradtatok volna az eredeti változatról, alább bepótolhatjátok: 

Ti milyen trailereket látnátok még szívesen a Fallout 4 stílusában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)