Hirdetés

Fallout 4 Nuka World - ismerd meg Amerika kedvenc kirándulóhelyét

|

Nemrég már megismerkedhettünk a Fallout 4 Nuka World vidámparkjának két kabalájával, akik most az új DLC-ben ránk váró veszélyekről mesélnek nekünk.

Hirdetés

Napokon belül befut a Fallout 4 utolsó, Nuka World névre hallgató DLC-je, amiben nem csak az új karakterünk miatt vár egészen másfajta életérzés, mint az eddigi kalandjaink során. Az eddig bejárt területekhez képest az elhagyatott vidámpark is egészen más hangulatot áraszt majd, amiből most egy kis ízelítőt kaptunk.

Az új trailer is keveri az atomkorszak hurráoptimizmusát a poszt-apokaliptikus világ veszélyeinek borzalmával, ami a Fallout világának két alappillére, úgyhogy a sorozat rajongói valószínűleg értékelni fogják a nemrég kiadott videó sötét humorát. A Nuka World legújabb kedvcsinálójában ugyanis a vidámpark két kabalája, a Fallout Shelterbe is bekerült Bottle és Cappy mutatják be (az előbbi karakter kárára), milyen veszélyek vártak a park látogatóira. Ezekhez kapcsolódóan pedig valószínűleg elég sok hullát és hozzájuk kapcsolódó morbid történetet találunk majd a Fallout 4 DLC-jében.

Nektek melyik Fallout 4-es DLC adta a legtöbbet a játékélményhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)