Hirdetés

Fallout 4: Nuka World - fejlesztői videón az utolsó DLC

|

Aki esetleg lemaradt a tegnapi gameplay steamről, annak is van lehetősége belenézni a Fallout 4: Nuka-Worldbe.

Hirdetés

Jövőhéten érkezik a Fallout 4 utolsó DLC-je, a Nuka-World, amelyben ezúttal nem a Vault túlélőjeként, hanem fosztogatóként kalandozhatunk a poszt apokaliptikus világban játszódó RPG-ben. Eddig sok elképzelésünk még nem lehetett róla, hogy ez milyen játékélménnyel dobja meg a Fallout 4-et, most azonban a jövőheti premier előtt még egy kis betekintést nyerhetünk a játékmenetbe.

A Bethesda képviseletében Mark Teare kalauzol minket az utolsó, játékhoz érkező DLC világába, amely új küldetéseket és helyszíneket tartalmaz, illetve egy új antihőssel keseríthetjük meg a környező települések lakóinak életét. A több mint 60 perces gameplay videóban a DLC elejébe kukkanthatunk bele, természetesen nem lő le túl sok poént.

Az már bizonyos, hogy több kiegészítő tartalom nem érkezik a Fallout 4-hez, ami egyedül amiatt lehet jó hír, mert a készítők így minden bizonnyal jobban tudnak majd fókuszálni a következő, nagyobb hangvételű projektjeikre.

A Fallout 4: Nuka-World egyszerre jön ki minden platformra, augusztus 30-án lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)