Hirdetés

Fallout 4 - kiderült mekkora hely kell az új DLC-nek

|

Már nem kell sokat várni a Fallout 4 harmadik DLC-csomagjára, a Nuka Worldre - már azt is tudjuk, mekkora helyet foglal majd a merevlemezen.

Hirdetés

Augusztus végén érkezik a Fallout 4 harmadik, utolsó DLC-csomagja, a Nuka World. Szemfüles rajongók a steamdb.com segítségével azt is kiderítették, hogy a Nuka World 3,66GB helyet igényel majd a merevlemezünkön.

Az előző kiegészítő, a Far Harbor 2,7GB-ot foglalt, így a legújabb DLC még annál is tartalmasabb lehet. A Far Harbor is jó fogadtatásban részesült, így a rajongók egy újabb kiváló DLC-re számítanak a nyár végén.

A Nuka World fő színtere egy Raiderek által irányított, elhagyatott vidámpark lesz, ami tele lesz új zónákkal és őrültebbnél őrültebb helyszínekkel. Emellett természetesen új questek, fegyverek és élőlények is bekerültek a DLC-be.

Ti várjátok már az új Fallout 4 DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)