Hirdetés

Fallout 4: Nuka-World - hamarosan megmutatják

|

Mielőtt megjelenne a Fallout 4 utolsó csomagja, a Nuka-World, a Bethesda még megmutatja nekünk egy livestream keretében, hogy pontosan mire is számíthatunk.

Hirdetés

Bár minket most az a kérdés tart leginkább lázban a szériával kapcsolatban, hogy mi lehet az a Fallout: New Orleans, mégsem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Bethesda a Vault-építős DLC-n túllépve hamarosan kiadja a Fallout 4 utolsó bővítményét is. 

A Nuka-Worldben a poszt-apokaliptikus Boston megmentője helyett rosszfiúk lehetünk, ugyanis a halálos rablóbandák élére állva új településeket hódíthatunk meg és térdre kényszeríthetjük a Commonwealth lakosait. A Nuka-World várhatóan új küldetéseket, raidereket, fegyvereket, lényeket és más újdonságokat hoz magával.

Mivel eddig túl sokat nem mutatott belőle a Bethesda, viszont a megjelenést augusztus végére tervezik, így most bejelentették, hogy augusztus 23-án, hazai idő szerint 22:00 órakor tartanak egy livestreamet, amelynek keretében láthatjuk a DLC játékmenetét. 

A Fallout 4: Nuka-World megjelenése augusztus 30-án esedékes minden platformra, amire az alapjáték is elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)