Hirdetés

Fallout 4 - a srác, aki egyszer sem halt meg

|

Egy vállalkozókedvű rajongó eldöntötte, hogy a legdurvább körülmények között fogja végigjátszani kedvencét. Nézzétek meg!

Hirdetés

A The Weirdist címen dolgozó videós nagyon szeretheti a Fallout 4-et, máskülönben nem tudom elképzelni, hogy miért vállalná magára ember azt a feladatot, hogy egyetlen halál nélkül toljon végig egy ilyen durva RPG-t.

A srác először is a Fallout 4 Survival Mode bétájának állt neki, ami híresen nehezebb, mint a végleges verzió, ráadásul elhatározta, hogyha meghal, akkor nem tölti vissza az előző checkpointot. Gyakorlatilag egy Permadeath kihívást állított fel, majd meg is oldotta.

Meglepő módon egyébként nem az ellenfelekkel volt a legnagyobb gond, hanem egy cimborával. Emberünk Preston Garveyt választotta társának, aki valamiért hirtelen ellene fordult. Megölni nem lehetett, így gyakorlatilag folyamatosan egy sebezhetetlen gyilkos loholt a nyomában. 

A srác így is teljesítette a küldetését, amiben az is segített, hogy Preston 3 nap után feladta a hajszát és valamiért újra segített hősünknek. Akárhogy is, gratulálunk. Nézzétek meg a teljes végigjátszást itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)