Hirdetés

Fallout 4 - csúszik a PlayStation 4-es modtámogatás

|

Már biztosan nem indul el időben a PlayStation 4-es Fallout 4 modok béta fázisa, a Bethesda sajnos nem tudott jó hírekkel szolgálni.

Hirdetés

Nem csak PC-n, hanem pár hete már Xbox One-on is élvezhetik a játékosok a Fallout 4 remek modjait. A PlayStation 4-es modtámogatás azonban nem halad valami fényesen. Egyelőre azt sem lehet tudni biztosan, hogy egyáltalán mikor indulhat el a tesztüzem.

A Bethesda most Twitteren tett közzé egy bejegyzést, melyben szomorúan tudatják a PS4-es játékosokkal, hogy egyelőre el kell halasztaniuk a Sony konzoljára érkező modok bétáját. Új céldátumot sajnálatos módon nem jelöltek meg, így azt sem lehet tudni, meddig tart majd a várakozás.

A felmerült problémák között minden bizonnyal első helyen van a 900 megás korlát, ami a PlayStation 4-es modokat sújtja. Xbox One-on ez a maximális határ 2 GB, ami jóval barátibbnak mondható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)