Hirdetés

Fallout 4 - problémás a PlayStation 4-es modtámogatás

|

Xbox One-on már lehet használni a Fallout 4 modjait, viszont a PS4-es modtámogatáson a Bethesda még mindig dolgozik. Több akadályba is ütköztek.

Hirdetés

A Fallout 4 az első olyan modern játék, aminek konzolos változatai hivatalosan támogatják a modokat. Xbox One-on nincs ezzel különösebb probléma, bár ott is vannak korlátozások, amik a PC-s változatnál nincsenek, de már ez is nagy előrelépés.

A Microsofttal kötött megállapodás miatt a PlayStation 4-esek egyelőre nem cserélhetik ki az ellenfeleket Thomasra, a gőzmozdonyra (nyilván mindenki csak ezt akarja, meg meztelenre vetkőztetni a karaktereket). A Creation Kit legújabb frissítésével viszont már bekerült a fejlesztői eszközbe a PS4-es támogatás, de a Bethesda rossz hírekkel is szolgált ennek kapcsán. Mivel PC-s textúrákat kell használni, teljesítménybeli problémák jelentkezhetnek a konzolon, a hangfájlokat egyelőre nem támogatja, mivel a Sony saját technológiát használ, illetve míg Xbox One-on maximum 2 GB modot lehet tárolni, PS4-en mindössze 900 megányit. Mindegyik kapcsán dolgozik a kiadó a gyártóval, úgyhogy a támogatás elindításáig még sok minden változhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)