Hirdetés

Fallout 4 - nem gondoltuk volna, hogy ez a legerősebb fegyver

|

Akik már a játék elején szeretnék rátenni egy igen pusztító eszközre a kezük, azoknak elárulunk egy ügyes trükköt.

Hirdetés

A Fallout 4-ben csatába indulás előtt gyakran érdemes rendesen felfegyverkezni. Magunkra húzni a Power Armort, hátizsákba rakni egy Fat Mant és egy Minigunt. Pedig lehet, hogy elég lenne egy szemeteskukával harcba vonulni?

Arra az érdekességre jöttek rá a játékosok, hogy a szemeteskuka minden sebzést blokkol. Így ha beledobunk egy gránátot, majd elfordítjuk magunktól, vagy a földre rakjuk, elnyeli az egész robbanást.

És ezzel a taktikával ghoulok, mutánsok, de akár deathclaw-k ellen is felvehetjük a harcot. A kukával védekezünk, majd belehajítunk egy robbanószert, és feléjük fordítjuk a tetejét. Az alábbi videóban láthatjátok a kuka mint fegyver működését.

Próbáljátok ki, nem lehet baj belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)