Hirdetés

Fallout 4 - valaki sértetlenül vitte végig

|

Nem mindennapi végigjátszást láthatott az, aki követte az egyik Twitch streamert, ugyanis a játékos úgy teljesítette a Fallout 4-et, hogy közben nem sebződött. Egyszer sem.

Hirdetés

Egyszerűen lehetetlen megunni a Fallout 4-et. Mikor már azt hinné a játékos, hogy nem szippantja be őt többször a Bethesda poszt-apokaliptikus homokozója, akkor olyan lehetőségekbe botlik, mint a Deathclaw kísérő, a szemeteskuka fegyverként való használata, a készülő VR-változat, a megannyi újdonsággal kecsegtető DLC-k vagy éppen az a kihívás, hogy a legdurvább körülmények között, elhalálozás nélkül vigye végig a játékot. 

És még ezt is lehet fokozni! Az egyik Twitch streamer, T Ronix elhatározta, hogy úgy viszi végig a Fallout 4-et, hogy egyetlenegyszer sem sebződik a játék során (a radioaktivitás nem számít bele), nem használ chemeket (kivéve az antibiotikumokat) és társakat sem visz magával, kivéve akkor, ha elengedhetetlenek egy küldetés teljesítéséhez. Természetesen a Power Armor használata is tilos volt és azonnal újrakezdte a Vault 111-től, ha bekapott egy találatot. 

A végigjátszás - aminek nyolcadjára vagy kilencedjére futott neki - több mint 30 óráig tartott, amit egy 10 részes videósorozatban nézhettek meg. Odafent az első fejezetet találjátok. Hát nem őrület?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)