Hirdetés

Fallout 4 - saját küldetésszálat kap a Vault-építős DLC

|

Az eddigi Fallout 4 DLC-k, amik új építkezési lehetőségeket adtak a játékhoz, nem rendelkeztek saját történettel, a Vault-Tec Workshop viszont új questeket hoz, és néhány kemény döntés elé állít majd minket.

Hirdetés

Egyelőre csak a 2D-s, a fő játékokhoz képest egészen egyszerű Fallout Shelterben építhetjük meg saját Vaultunkat, ahol túlélőtársainkat vezetve megpróbálhatjuk túlélni az atomháború nem éppen kellemes következményeit. Nemsokára viszont már a Fallout 4-ben is felhúzhatjuk bunkervárosunkat.

A most bejelentett infók közül a legfontosabb talán az, hogy a Vault-Tec Workshop egy saját küldetésláncot is kap. Mivel ez egy 35-ös szintű területen játszódik, csak 20-as szinten kapjuk meg a soha fel nem épült 88-as Vault segélyhívását, a 15 szintnyi különbség pedig még valószínűleg elég nagy kihívást jelent a játék veteránjainak is. Ha pedig elérünk a legújabb Fallout 4-es küldetéssor helyszínére, el is kezdhetjük felépíteni saját bunkerünk folyosóit és termeit, amiket egy csomó új tárggyal rendezhetünk be, köztük a karakterünk külsejének átszabásához használt fodrász- és orvosi székkel.

Ha akarunk, úgy is dönthetünk, hogy megöljük, vagy elküldjük a Vault előző vezetőjét, ezzel teljes egészében átugorva a DLC-ben érkező küldetéseket. De az igazi szórakozást valószínűleg az jelenti, ha vele együtt hajtunk végre különböző kísérleteket a Vault kiválasztott lakóin, amik közben fontos döntéseket is meg kell hoznunk. Ezek alapján lehetünk gonosz, vagy kifejezetten jó szándékú vezetők is, amik más-más megépíthető tárgyakat adnak a kísérletek végén. A földalatti építkezés kivételével mindent, így ezeket is átvihetjük majd a többi Fallout 4-es településünkre is a DLC megjelenésekor, ami július 26-án esedékes.

Ti belevágtok majd a Vault-építésbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)