Hirdetés

Fallout 4 - megvan, mikortól építhetünk saját Vaultot

|

Kiderült mikor jelenik meg a Vault-Tec Workshop DLC, már nem kell sokáig várnunk, hogy mi magunk is bunkerépítésbe kezdhessünk.

Hirdetés

Kicsivel több mint négy óra múlva elindul a Bethesda stream közvetítése, ahol majd a soron következő Fallout 4 DLC-be nyerhetünk bepillantást. Az azonban már most, az élő adás előtt kiderült, hogy egészen pontosan mikor fog megjelenni a Vault-Tec Workshop DLC.

Mindösszesen két hét választ el bennünket attól, hogy elkezdjük felépíteni saját Vaultunkat, hiszen a Bethesda Twitteren bejelentette, az új DLC július 26-án fog elrajtolni:

A DLC tulajdonosai saját bunkert alakíthatnak ki, a beköltöző embereken pedig kedvük szerint végezhetnek majd különféle kísérleteket, melyek nélkül nem is lehetne igazi egy Vault. A Vault-Tec Workshop egyébként a Fallout 4 ötödik kiegészítő csomagja, ezek közül pedig a harmadik workshop elemeket tartalmazó pakk. 

A legutolsó Fallout 4 DLC, vagyis a Nuka World majd valamikor augusztus folyamán érkezik, ezzel kapcsolatban még nem derült ki a megjelenés dátuma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)