Hirdetés

Fallout 4 - visszavonja a Microsoft az ingyenesen beszerzett példányokat

|

Hiába állította az Xbox ügyfélszolgálat, a Fallout 4 ingyenessé válása nem egy rövid promóció, hanem egy hiba miatt történt meg. A Microsoft lépett, de azért kárpótol is.

Hirdetés

Tegnapelőtt éjszaka aki épp az Xbox Store-t bújta, mi több, pont a Fallout 4 adatlapját nézegette, észrevehette, hogy mind az alapjáték, mind a Season Pass ingyenesen letölthető. A lehetőség nem sokáig élt, de aki pont jókor járt arra, egy darabig ingyen élvezhette a Bethesda játékát.

Egy alig több mint fél éves játékot és a Season Passt, melynek vásárlói még nem kaptak meg minden ígért DLC-t, nyilvánvalóan promócióban sem adnának ingyen, úgyhogy az első pillanattól világos volt, valaki hibázott. Nem tudjuk, hányan tudták letölteni, viszont ők már nem sokáig játszhatnak vele: a Microsoft bejelentette, hogy visszavonja a Fallout 4-et és a DLC-ket azoktól, akik a hibát kihasználva miatt szerezték meg, viszont június végén 10 dollárral tölti fel az érintett felhasználók egyenlegét, melyből pont kijön az Automatron vagy a Wasteland Workshop DLC. Bármi másra elkölthető lesz, de akár ezekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)