Hirdetés

Fallout 4 - így tölthetsz le modokat konzolra

|

A Fallout 4 már Xbox One-on is támogatja a modokat, és hamarosan a PS4-es támogatás is megérkezik. Megmutatjuk, hogyan használhatjátok őket.

Hirdetés

A bejelentéshez képest közel egy évet vártunk arra, hogy a Fallout 4 Xbox One-os verziója is támogassa végre a modokat. A Microsoft és a Bethesda barátsága miatt egyelőre csak ezen az egy konzolon turbózhatjuk fel a játékot, de később a PlayStation 4-es változat is támogatni fogja a funkciót, és ugyanúgy kell majd telepíteni, mint a One esetében.

A Bethesda.neten már most is több mint 1000 olyan mod található, ami kompatibilis Xbox One-nal, úgyhogy van miből válogatni. A telepítés menete a következő:

1. Töltsétek le a legújabb patch-et a Fallout 4-hez. Ha a konzolotok netre van csatlakoztatva, ez indításkor alap esetben automatikusan megtörténik.

2. Regisztráljatok a Bethesda.netre, vagy jelentkezzetek be.

3. Látogassatok el erre a linkre, ahol megtaláljátok az elérhető modokat. A platformválasztónál az Xbox One-t (vagy később majd a PS4-et) válasszátok.

4. Ami megtetszik, annál kattintsatok az Add to Library lehetőségre, majd a játékba belépve a Mods menüpontban megtaláljátok a fiókotokhoz rendelt modokat. Itt megváltoztathatjátok a betöltési sorrendet, vagy deaktiválhatjátok is őket.

Fontos: egy felhasználó egyszerre legfeljebb 2 GB-nyi modot használhat.

5. Ha beállítottátok, mely modok legyenek aktívak, csak indítsátok el a játékot, akár egy korábbi mentésből visszatöltve. A játék új mentést hoz létre, hogy ha valami probléma adódik, ne vesszen kárba az eredeti. 

Érdemes óvatosan próbálkozni, mert nem garantált, hogy minden mod kompatibilis egymással. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)