Hirdetés

Fallout 76 - bármikor alakíthatunk a karakterek külsején

|

Ha véletlenül valami leírhatatlan borzalmat hoztál ki a karakterkészítőből, akkor sem kell aggódni.

Hirdetés

A Fallout 76 esetében a Bethesda nagyon máshogy csinálja a dolgokat, mint a sorozat egyéb részeiben. Haverokkal lóghatunk, atomot ereszthetünk egymásra, és (a jelek szerint) átalakíthatjuk majd a karakterünket bármikor a főmenüben.

Hirdetés

A Twitteren egy rajongó megkérdezte Pete Hinest, hogy mi lenne, ha a karakterünk idővel vágásokat, sebeket gyűjtene az arcára. Pete annyit válaszolt, hogy ráteheti majd magának, amikor csak akarja.

Vannak MMO-k és más online játékok, ahol órákat tölthetünk a karakterkészítőben, aztán látjuk, hogy a valódi játék fényviszonyaiban egy borzalmas szörnyfejet kaptunk. Itt ez nem lesz probléma. A játékban egyébként lesz egy fotómód is, amivel izgalmas képeket készíthetünk, és a segítségével saját calling cardokat is csinálhatunk majd.

A Fallout 76 megjelenése 2018. november 14-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)