Hirdetés

Fallout: New Vegas - 20 percen belül az új világrekord

|

Azt például tudtátok, hogy olaszul négy másodperccel rövidebb a karaktergenerálás?

Hirdetés

Néhány játékba én magam is jóval több időt beletettem, mint amennyit őszintén be mernék vallani, de továbbra sem érem fel ésszel, hogyan képes valaki a fél életét feltenni arra, hogy három másodperccel gyorsabban akasszon ki egy játékot.

Márpedig Kungkobra most épp ezt tette, méghozzá a Fallout: New Vegassal, amelynek új speedrun világrekordja 19:52. A rekordkísérlet legelején eltöri a lábát, ami egy glitch miatt nem 52%-ra csökkenti, hanem ennyivel növeli a sebességét, és mint említettem, a nyelv azért van olaszra állítva, mert ilyenkor gyorsabban beszélnek az npc-k, így az intrón lehet nyerni pár másodpercet.

Az új világrekord a "McCarran Skip" névre keresztelt trükknek köszönhető, ami még a speedrun korai szakaszában látható, az számláló pedig azért áll meg folyton, mert ezt a speedrunt töltési idők nélkül mérik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)